top of page
Stueinteriør

Viktig informasjon

Her finner du informasjon om returer, levering, reservasjoner etc. Vi anbefaler alle kunder å lese her før kjøp!

Section Title

OM: 
Miljøsofa er et firma som selger brukte møbler i god stand. I dag kaster vi mye unødvendig ting, og vi i Miljøsofa har en visjon om å gjøre noe med dette. Hvorfor skal man bruke mye penger på en ny sofa når man nesten får det samme ved å kjøpe en brukt? Bedre for lommeboken, og ikke minst miljøet! 

Du kan føle deg trygg når du handler hos oss! 
Vi har brukthandelbevilling fra Politiet. 

KONTAKT OSS:  
Vi er tilgjengelig på telefon 47474657 mellom 11-18 alle hverdager. Mail er bemannet fra morgen til kveld alle dager i uken inkludert helger. Mailadresse: post@miljosofa.com 

SHOWROOM: 
Vi har showroom sentralt på Hvalstad der vi har stort utvalg av sofaer til en hver tid. Det er lett ankomst med bil rett fra motorveien. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på post@miljosofa.com for mer informasjon.  

BESTILLING: 
Grunnet stor pågang på våres sofaer har vi “første mann til mølla”- prinsippet. Det vil si at den første som bekrefter kjøp får sofaen.  

RESERVASJON AV SOFA: 
Vi har mulighet for å reservere sofaen mot en forskuddbetaling på 500 kr. Merk at forskudd ikke er depositum så om det skjer en avbestilling vil du ikke få forskuddet tilbakebetalt.  

RETUR: 
Vi har ingen returrett på våres sofaer. 

 

GARANTI:

Det er ingen garanti på bruktvarer.

MØBELET SITT STAND:
Vi minner om at dette er brukte sofaer så sofaen selges som den er.  

ÅPNINGSTIDER/VISNING: 
Vi har visning av sofa etter avtale. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på post@miljosofal.com for å avtale dato og tid.

LEVERING: 
Vi tilbyr gratis levering i Oslo og deler av Viken. For levering utenfor disse områdene tar vi et kjøretillegg. Vi er fleksible på tidspunkt for levering etter kundens behov. Vi tilbyr ikke oppbæring av sofaen med mindre annet er avtalt. 

 

INNBÆRING:

 Innbæring kan kjøpes for 500 kr tillegg inn til enebolig eller opp til leilighet. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på post@miljosofa.com for mer informasjon. 

BETALING: 
Sjåfør kan ha med betalingsterminal ved levering som tar visa, mastercard, amex osv. Det er også mulighet for VIPPS betaling, kontant eller Klarna faktura/delbetaling. Vi hjelper deg meg betaling på showroomet om ønskelig.  


-Spar penger, spar miljøet.

Interiørdesign

Informasjon å lese før kjøp

bottom of page