top of page

Miljøsrens

Er du lei av å se på kontormøblene og se søl og flekker eller begynner møblene i restauranten å se slitte og møkkete ut? Vårt firma er her for å hjelpe! Vi er spesialister på rengjøring, rens og oppfriskning av møbler for bedrifter som din!

Vi tilbyr en unik tjeneste der vi renser og gir møblene deres et nytt og rent uttrykk. Vi tror at denne tjenesten kan være en flott måte for dere å forlenge levetiden til møblene deres og gi dem et friskt utseende. Reduserer kast og få en ny look. Det er både miljøvennlig og sparsomt! 

01 Befaring

Gratis befaring

Vi kommer til deg på en gratis befaring. Våre tjenester er skreddersydd for å passe dine spesifikke behov og en befaring er nettopp det som hjelper oss med å gi riktig og best mulig tilbud for din bedrift. Vi jobber rundt timeplanen din for å minimere eventuelle forstyrrelser for virksomheten din.

raptor-3.png
raptor-4.png

02 Tilbud

Skreddersydd tilbud

Vi sender ut et detalijert tilbud på epost med all informasjon og pris. Etter at tilbudet er akseptert kan vi starte å planlegge en ønskelig dato for at jobben utføres som passer for deres behov.

03 Jobben utføres

Vi kommer og renser!

Vi kommer med alt utstyr og produkter så det er ingenting dere trenger å tenke på. Vi har lang erfaring innen møbelrensing og bruker kun trygge og effektive metoder og produkter. Vårt team av eksperter er dedikerte til å levere høy kvalitet og tilfredsstillelse til våre kunder. 

raptor-5.png

Se vårt bilde eksempel

Lurer du på noe mer?

Kontakt oss direkte på: post@miljosofa.com eller send inn spørsmålet ditt her

bottom of page